Teollisuusalat

Tekniseri keskittyy pääosin teollisuusasiakkaiden palvelemiseen. Teollisuusasiakkailla on korkeat laatuvaatimukset merkintä- ja eristetuotteille. Tuotteiden ja ratkaisujen kehitys ja suunnittelu yhdessä asiakkaidemme kanssa onkin laajentanut ja syventänyt osaamistamme ja kokemusta eri teollisuusalojen erityisvaatimuksista.

Tekniseri ja teollisuusautomaatio

Kumppanimme ja asiakkaamme Teollisuusautomaatio-segmentissä kehittävät maailmanluokan sähkölaitteita teollisuuden käyttöön, sähköenergian tuotantoon ja häiriöttömään sähkönjakeluun. Tekniserin ohjauspaneelit ja kalvokytkimet varmistavat luotettavan ja häiriöttömän sähkölaitteiden kytkennän ja ohjauksen. Tekniserin laserleikatut, palokestävät eristysratkaisut takaavat sähkö- ja henkilöturvallisuuden, kaikissa olosuhteissa.

Tekniseri ja valaistus

Tekniseri auttaa valaisinvalmistajia kehittämään turvallisempia poistumisteitä rakennuksiin, laivoihin ja tunneleihin valmistamalla poistumisopasteiden ja varoituskylttien pintakomponentit. Nämä valaistavat pinnat suunnitellaan ja valmistetaan huomioiden vaatimukset värien kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä.

Tekniseri konepajateollisuudessa

Asiakkaamme valmistavat ja toimittavat pumppuja, kompressoreita ja muita raskaita teollisuuden työkoneita vaativimpiin teollisuusprosesseihin ja -ympäristöihin. Autamme heitä merkitsemään tuotteensa korkealaatuisilla, korroosion kestävillä, ja pitkäikäisillä anodisoiduilla, silkki- ja digitaalisesti painetuilla kone – ja laitekilvillä, jotka kestävät kosteutta, lämpötilavaihteluita, sekä kemikaalista ja mekaanista rasitusta – pitkään.

Tekniseri terveydenhuollossa, lääketeollisuudessa, sekä instrumentoinnissa

Lääketeollisuuden ja terveydenhuollon laitteistoille asetetaan huomattavan korkeat laatuvaatimukset. Sairaalat, laboratoriot lääketieteelliset toimijat ja terveydenhuollon ammattilaiset – lääkärit, sairaanhoitajat ja erilaiset hoiva-alojen ammattilaiset vaativat turvallisuutta ja luotettavuutta sairauksien hoitoon käytettäviltä laitteistoilta. Toimimme luotettavana kumppanina ja korkea-laatuisten painotuotteiden ja tarkkuusleikattujen sähkö-teollisuuden eristeiden toimittajana vaativimpiin lääketieteen alan ja terveydenhuollon sovelluksiin.

Tekniseri ja rakennusteollisuus sekä infrastruktuuri

Rakennusteollisuudessa ja infrastruktuurirakentamisessa tarvitaan kilpiä ja merkintätuotteita sekä itse rakennusvaiheessa että projektin päättyessä. Sähköverkkojen, rautateiden, maanteiden ja rakennusten urakoitsijoilla on tarve merkintätuotteisiin, jotka paitsi edistävät kohteen käyttöturvallisuutta myös täyttävät vaadittavat standardit ja asetukset. Tekniseri tarjoaa urakoitsijoille sekä standardi- että asiakasräätälöityjä varoitus- ja opastekylttejä auttaen oikeissa materiaalivalinnassa ja väreissä, jotka sopivat vaihteleviin ilmasto- ja sääolosuhteisiin.

Tekniseri televiestintäteollisuudessa

Telekommunikaatioyritykset kehittävat ja valmistuttavat laitteistoja ja ohjelmistoja tele- ja IT-operaattoreille maailmanlaajuisesti. Näillä laitteistoilla tarkoitetaan siirtoverkostoja, multipleksereitä ja tukiasemia, joita käytetään tietoliikenne ja mobiilidatan siirtoon. Tukiasemat (BTS Base Transceiver Station) linkittävät mobiililaitteet kuten kännykät ja tietokoneet tietoliikenneverkkoon lähettämällä ja vastaanottamalla radiotaajuisia signaaleja muokaten ne digisignaaleiksi ja edelleen johdettavaksi esimerkiksi internetverkkoon ja muihin päätelaitteisiin. Nämä tukiasemat ovat rakentuvat sähkölaitteistoista, joihin Tekniseri toimittaa merkintä- ja laitetarrat, pintakalvot, paneelit sähkötekniikan eristeet palvellen asiakkaitaan sekä Euroopassa että Aasiassa.