Tekniseri yhtiönä

Tekniserin historia ulottuu vuoteen 1985, jolloin kansainvälisiä teollisuusyrityksiä kuten ABB, Ericsson ja Nokia palveleva painotalo rekisteröitiin tällä nimellä osakeyhtiöksi Suomessa. Siitä lähtien Tekniseri on palvellut teollisuussektorin asiakkaitaan merkintätuotteissa, tukien heitä graafisessa suunnittelussa ja tuotannossa. Yhtiö on käynyt läpi monia muutoksia liiketoiminnan alkutaipaleella, liittäen uusia yhtiöitä osaksi emoyhtiötä matkan varrella, erityisesti 90-luvulla. Sellaiset yhtiöt kuten CAD-Seri Oy, Seri-Teksti, Lisa-Print, Seritoimi, Eloksointi Oy, Moniseri, Scanfil Mekaniikkapaino ja Galvano palvelevat asiakkaitaan nykyisin Tekniseri brändin alla. Nykyinen toiminta ja työetiikka, vaativien teollisuusasiakkaiden pitkäjänteinen palveleminen on kehittynyt vuosikymmenten painoliiketoiminnan kokemuksen myötä.

Tekniserin strategian ytimessä on tehdä teollisuusyrityksille merkintä- ja eristystuotteiden hallinta mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi. Palvelukonseptin tavoitteena on kehittää kumppanuus ja yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollisimman helpoksi, laajentaen yhteistyötä kattamaan kaikki asiakkaan merkintä- ja eristetuotteiden hankinta ja hallinta yhdeltä toimittajalta. Tämän strategian myötä liiketoiminta onkin laajentunut kattamaan merkintätuotteiden lisäksi myös esimerkiksi eristeet ja kalvokytkimet. Tänä päivänä Tekniserin palvelee asiakkaitaan neljän yksikön kautta: tuotanto kattaa tuotantoyksiköt Suomessa (Kempeleessä ja Porissa) ja Kiinassa, Suzhoussa, jonka lisäksi yhtiöllä on myyntikonttori Espoossa.

Tekniseri Kempele on yhtiön suurin tuotantoyksikkö, koostuen kahdesta tehtaasta, jotka keskittyvät pintakalvojen ja eristetuotteiden valmistukseen.

Tekniseri-tiimi tehtaan edustalla Kempeleessä.

Tekniseri Porin yksikkö on keskittynyt toiminnassaan metallien, ennekaikkea alumiinin käsittelyyn ja painotoimintaan, sekä tampopainoon.

Tekniseri Porin yksikön henkilökuntaa.

Tekniseri Suzhou:n operaatiot Kiinassa on aloitettu vuonna 2010, tavoitteena oli tuolloin kansainvälisten teollisuusyhtiöiden palveleminen tarjoten Aasiassa yhtäläisen palvelutason, tuotteet ja prosessit, sekä nopeat toimitusajat kuin yhtiön Euroopan yksiköille. Operaatiot ja tuotanto on kasvanut tasaisesti Kiinassa perustamisestaan lähtien. Tänä päivänä Tekniseri palvelee myös paikallista asiakaskuntaa Kiinassa ja Aasiassa.

Tekniseri-tiimi Suzhoussa, Kiinassa.