HARVIA: Korkealuokkaisista kiukaista kokonaisiin sauna- ja spa-ratkaisuihin

Suomessa saunominen on osa suomalaista arkea, juhlaa ja osa kansanperinnettä, mutta saunan ja span tarjoamat elämykset kiinnostavat ympäri maailmaa. Harvia on valmistanut saunan kiukaita jo 70 vuoden ajan. Kiukaiden lisäksi tuotetarjonta on laajentunut kattamaan itse valmissaunat, saunasisustusratkaisut, infrapunasaunat, höyrysaunat, spa yksiköt, digitaaliset ohjauskeskukset sekä muut sauna- ja spakulttuuriin kuuluvat tuotteet.

Saunan kiukaat on haastava sovellus merkintätuotteille jatkuvien lämpötilamuutosten ja korkean kosteuden ja höyryn takia. Tekniseri tekee yhteistyötä Harvian kanssa toimittaen kiukaisiin asennettavat korkealaatuiset merkintäkilvet, joiden pitää paitsi korostaa korkealaatuisia tuotteita myös soveltua ja kestää haastavissa ympäristöolosuhteissa. Harvian kiukaita toimitetaan myös USA:aan, joten merkintätuotteiden valmistajalta vaaditaan tuotannon UL sertifiointia.

Anodisoitu alumiini soveltuu erinomaisesti näihin sovelluksiin. Alumiinilevyt painetaan digitaalisesti erityisesti tarkoitukseen kehitetyillä tulostimilla, painojälki suojataan tiivistysprosessilla, jossa alumiinilevyjen pinnalle muodostuu suojaava alumiinioksidikerros. Myös laserkaiverrusta käytetään yksilöllisen lopputuloksen aikaasaamiseksi.

Lue lisää Harviasta osoitteessa: Harvia.fi.