HARVIA: Högkvalitativa lösningar för bastu och spa

I Finland är bastubadande en viktig del av finsk vardag, fest och en viktig del av det finska nationsarvet. Dock har de unika bastu- och spaupplevelserna även fått global spridning. Harvia är en finsk tillverkare av bastuugnar som etablerades för 70 år sedan. Förutom bastuugnar, erbjuder Harvia basturum, infraröda rum och ångrum, spamoduler, digitala kontrollenheter och övriga bastutillbehör till olika bastu- och spakulturer.

Bastuugnar är en krävande produkt då det kommer till märkningsappliceringar. Tekniseri samarbetar med Harvia genom att erbjuda högkvalitativa tryckprodukter i metall som kan användas i krävande, fuktiga och varma, miljöer samt krav på premiumdesign. Harvia exporterar bastuugnar till USA, därmed behöver tryckprodukternas leverantör ha en UL-certifiering.

Anodiserad aluminium är ett perfekt material för denna sorts applikationer. Aluminiumplattor trycks digitalt och behandlas med aluminiumoxidskyddande lager ytterst, vilket skapar en hållbar yta för materialet och trycket. Laseringraverade plattor kan också användes för att ge bastuugnarna ett unikt utseende.

För att läsa mer om Harvia, se: Harvia.fi.