Syväkeräyssäiliöt vaivattomaan ja ympäristöystävälliseen jätehuoltoon

Molok-syväkeräysmenetelmän toimintaperiaatteena on jätesäiliö, joka on suurelta osin maan alla. Näin perinteistä jätekatosta ei enää tarvita, ja Molok-säiliöt mahtuvat pienelle pinta-alalle, koska 60 % säiliöstä on maan alla 1,5 metrin syvyydessä lisäten keräyskapasiteettia. Keräysmenetelmä on vertikaalinen , joten painovoiman ansiosta säiliöön mahtuu vielä huomattavasti enemmän jätettä. Lisäksi maan viileys pienentää hajuhaittoja (vanhin jäte jää alimmaksi säiliön viileimpään osaan).

Molok on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi ja yrityksen tuotteet ovat käytössä maailmanlaajuisesti. Ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Tuotteita on erilaisissa asumisen kulttuureissa, yhteensä tähän mennessä yli 170 000 yksikköä.

Tekniseri on Yrityksen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja toimittaa asiakasräätälöidyt painetut metalliset merkintäkilvet säiliöihin. Merkintäkilpien tarve on erittäin laaja, sillä niitä tarvitaan maailmanlaajuisesti monina eri kieliversioina. Molokin toimitusprosessi vaatii merkintäkilpien toimittajalta täsmällisyyttä ja ennustettavuutta, jotta maailmanlaajuinen logistiikkaverkosto toimii moitteettomasti. Säiliöiden vaihtelevat asennusympäristöolosuhteet asettavat merkintätuotteille korkeat vaatimukset kestävyyden ja painojäljen laadun suhteen.

Lue lisää Molokista osoitteessa: Molok.com.