Tryckt värde för ert företag Produkter för industriellt tryck och isolering Produkter för industriellt tryck och isolering Tryckt värde för ert företag

Vi hjälper dig med följande

Tekniseri är en partner för industriella företag genom produktion och utveckling av industriellt tryck och isolering. Vi arbetar som en one-stop-shop för våra industrikunder och erbjuder hela portföljen av tryckta produkter och isoleringsprodukter, vi betjänar kunder både i Europa och Asien. Vi arbetar med stora industriella aktörer i flera industrisegment, dock är inget industriföretag för litet för att stödjas av vårt Tekniseri-team.

NYHETER

14/07/21
Tekniseri

Värikkäät ja kestävät lasermerkatut tuotekilvet

Alumiinikilvet kestävät koko tuotteen eliniän muuttumattomana, ja lasermerkkauksella kilvelle saadaan tyylikäs viimeistely. Kiinnostuitko? Tekniserin tiimi kertoo mielellään lisää, yhteystietomme löydät osoitteesta:

www.Tekniseri.fi
... See MoreSee Less

Värikkäät ja kestävät lasermerkatut tuotekilvet

Alumiinikilvet kestävät koko tuotteen eliniän muuttumattomana, ja  lasermerkkauksella kilvelle saadaan tyylikäs viimeistely. Kiinnostuitko? Tekniserin tiimi kertoo mielellään lisää, yhteystietomme löydät osoitteesta:

www.Tekniseri.fi

“Tekniseri uppfyller de tuffa kraven från industriella kunder inom industriellt tryck och isolering. Vårt utvecklingsteam i Kempele hjälper dig att utveckla era produkter och våra produktionsenheter och logistiklösningar garanterar tillgången till komponenter och material under alla omständigheter. Vi fortsätter kontinuerligt utveckla och investera i våra tillverkningsenheter, för att möta även de mest utmanande kundbehoven.”

Anu Tammela, platschef, Tekniseri i Kempele, Finland

”Vårt Tekniseri team i Suzhou har betjänat kunder i Asien redan sedan år 2010. Vi har ett produktions- och utvecklingsteam som jobbar nära våra kollegor i Finland för att kunna tillhandahålla support och service för våra internationella kunder, såväl i Europa som i Asien.”

Brooks Xi, Platschef, Tekniseri i Suzhou, Kina

Vi har betjänat våra internationella kunder i tiotals år och skapat starka kundrelationer. Vi letar alltid efter nya lösningar, vare sig det handlar om tryckta eller graverade metallplattor, tryckta produkter av olika storlek och form, eller att märka produkter av varaktig anodiserad aluminium med kundens varumärke. Ju mer komplext problem, desto mer motiverade är vi att utmana oss själva att hitta lösningar som förbättrar kundens produkt.”

Marko Mikkola, Utvecklingschef, Tekniseri i Björneborg, Finland